Avís Legal

Avís Legal

Informació General

El titular del lloc web lloc web www.digitmollerussa.com és DIGIT MOLLERUSSA, S.L., amb NIF B25425653 i domicili situat en  C/ Ferran Puig, 26, Baixos, 25230, Mollerussa, (LLEIDA). L’entitat es troba inscrita en el Registre Mercantil amb les següents dades d’inscripció. Registre Mercantil de Lleida, Fulla L-10618, Foli 175, Volum 568.

Amb ànim que l’ús del lloc web s’ajusti a criteris de transparència, claredat i senzillesa, DIGIT MOLLERUSSA, S.L. informa l’usuari que qualsevol suggeriment, dubte o consulta sobre el present Avís Legal o qualsevol altre document informatiu del lloc web serà rebuda i solucionada contactant amb DIGIT MOLLERUSSA, S.L., a través de l’adreça de correu electrònica: digit@digitmollerussa.com

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts que es mostren en el present lloc web, i especialment dissenys, textos, imatges, logos, icones, noms comercials, marques o qualsevol altra informació susceptible d’utilització industrial i/o comercial estan protegits pels corresponents drets d’autor, no permetent la seva reproducció, transmissió o registre d’informació excepte autorització prèvia del titular, DIGIT MOLLERUSSA, S.L. No obstant això, l’usuari podrà utilitzar informació facilitada per a gestionar la seva comanda i les dades de contacte corresponents.

Enllaços

DIGIT MOLLERUSSA, S.L. no assumeix cap responsabilitat sobre els enllaços feia altres llocs o pàgines web que, si escau, poguessin incloure’s en aquest, ja que no té cap mena de control sobre aquests, per la qual cosa l’usuari accedeix sota la seva exclusiva responsabilitat al contingut i en les condicions d’ús que regeixin en aquests.